Δημιουργείται κατά τη διαδικασία παραγωγής της μπύρας από τον ζυμομύκητα Saccharomyces cerevisiae που προκαλεί τη ζύμωση στη βύνη, το κριθάρι & το σιτάρι. Αποτελεί 100% φυσική πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β που συμβάλλουν στην υγεία του νευρικού συστήματος, αμινοξέων για τη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών, μετάλλων & ιχνοστοιχείων για την γενικότερη τόνωση του οργανισμού. Είναι επίσης άριστη υπερτροφή για έφηβους με ακμή και για θηλάζουσες, καθώς παραδοσιακά έχει δείξει ότι τις βοηθά τόσο στη μείωση της τριχόπτωσης λόγω της εγκυμοσύνης, όσο και στην παραγωγή μητρικού γάλακτος για τον θηλασμό.
-40%
KORFF
Διαθεσιμότητα: 5 σε απόθεμα